Ochrana osobních údajů

Ochrana a zpracování osobních údajů, práva dotčené osoby

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlasem se zpracováním osobních údajů povoluje dotčená osoba (osoba využívající kontaktní formulář uvedený na webových stránkách www.ondrejselner.cz) fyzické osobě podnikající dle živnostenského zákona nezapsané v obchodním rejstříku Ondřej Selner, se sídlem J. Š. BAARA 1604/1, České Budějovice, IČ: 06110754 (dále jen “Správce”), zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Magistrát města Českých Budějovic, aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje dotčené osoby:

  • jméno a příjmení
  • e-mail
  • další uvedené informace v kontaktním formuláři

Jméno, příjmení a e-mail je nutné zpracovat za účelem komunikace mezi potenciálním klientem a podnikající fyzickou osobou. Tyto údaje budou správcem a provozovatelem zpracovávány po dobu 1 roku.

Zpracování osobních údajů

Souhlasem se zpracováním osobních údajů uděluje dotčená osoba svůj výslovný souhlas s výše uvedeným zpracováním.

Práva dotčené osoby

Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním e-mailu na e-mail ondrej.selner@gmail.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google